Сребърни брачи халки

Както всички вече знаем – дойде ли високосна година е време за сребро. Веднъж на 4 години сваляме златните накити и ги заменяме със сребърни. Поверията са различни , но всички стигат до „… за здраве и късмет“ . При тази смяна неминуемо ще стигнете и до въпроса – какво да правите с брачните си халки , тъй като златните , които най-вероятно имате не си отиват с новите ви сребърни пръстени. При нас можете да намерите голям избор от сребърни брачни халки, като полагаме усилия да можем да удовлетворим всеки вкус. Разработихме настоящия асортимент специално за тази година.

От друга страна ако ви предстои сватба тази година можете спокойно да се бракосъчетаете със сребърни халки. Много двойки ги прeдпочитат напоследък не само заради високосната година, но и заради цените на златните халки, които скочиха няколко пъти в послeдните години. Само за сравнение трябва да отбележим, че цената на сребърна халка при нас започва от 19 лв. В същото време качеството на изработка е същото, както и при златните халки.

Мостри от халките, които виждате в сайта ни, можете да видите „на живо“ в магазина ни в центъра на София на Руски паметник, с адрес бул. Тотлебен 1 . Освен това , пак там можете да намерите и сребърни халки, които да си вземете на момента без да чакате за изработването им, тъй като поддържаме всички размери от някои от моделите.

Успех при избора!