Сребърни брачни халки Сезон 2020

Както знаем 2020 година е високосна , а дойде ли високосна година е време за сребърни бижута. Веднъж на 4 години сваляме златните накити и ги заменяме със сребърни. Поверията са различни , но всички стигат до „… за здраве и късмет“ . При тази смяна неминуемо ще стигнете и до въпроса – какво да правите с брачните си халки , тъй като златните , които най-вероятно имате не си отиват с новите ви сребърни пръстени. При нас можете да намерите голям избор от сребърни брачни халки, като полагаме усилия да можем да удовлетворим всеки вкус. Това са само част от новите ни модели при сребърните венчални халки, по които работихме напоследък:

  

Вижте и другите ни предложения за сребърни брачни халки ! За момента работим с над 150 модела , изработени по ваш размер.

От друга страна ако ви предстои сватба тази година можете спокойно да се бракосъчетаете със сребърни халки. Много двойки ги прeдпочитат напоследък не само заради високосната година, а просто защото им харесват сребърните бижута, които носят в ежедневието си и не искат да си ги подменят със златни.

Мостри от халките, които виждате в сайта ни, може да видите „на живо“ в магазина ни в центъра на София. Освен това , пак там можете да намерите и сребърни халки, които да си вземете на момента без да чакате за изработването им, тъй като поддържаме всички размери от някои от моделите.

За Въпроси и Поръчки

Успех при избора!